Arcfestés rendezvényre

Arcfestés rendezvényre

Ebben a menüpontban céges rendezvényekre, falunapokra stb. érvényes ajánlataink és áraink láthatóak. Amennyiben Ön születésnapra keres arcfestést vagy egyéb kiegészítő szolgáltatást, kérem kattintson az alábbi linkre: https://gyermekmusor.com/bohoc-szulinapra-budapest/

Arcfestés

Az arcfestés világában bármi lehetséges, hiszen ez több mint festék, ez valódi varázslat! Főleg, ha kiegészítjük némi gyermeki fantáziával. Maradandó élményt jelent a gyermekeknek, ha azzá változhatnak, amivé csak szeretnének. Lehet belőlük Superman, tigris, unikornis, virágtündér, vagy éppen katicabogár, ezen a napon bármi megtörténhet. Bármilyen eseményre kiváló program, legyen az céges rendezvény, falunap, fesztivál, születésnap, vagy családi összejövetel. Kicsiknek és nagyoknak is remek szórakozás, hiszen sokszor még a szülők, nagyszülők is kérnek apróbb mintákat az arcukra, karjukra.

Ár: (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 HUF vagy 160 Euró. 

Ár: (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 110 000 HUF vagy 300 Euró. (Áfa mentes számlát írunk.)

Összesen 10 képzett arcfestővel tudunk részt venni egy rendezvényen.

Tekintse meg arcfestőink munkáját az alábbi linken:

https://vm.tiktok.com/ZMLjgNL3j/

Arcfestés rendezvényre

Csillámtetovállás 

Hatalmas népszerűségnek örvend az elmúlt években a csillámtetoválás. De nincs min csodálkoznunk, hiszen ki ne imádná ezt a csupa csillám, csupa szín csodát? Egy csillogós pink rózsával, vagy esetleg lila pillangóval a kislányok igazi hercegnőnek érezhetik magukat. Természetesen a fiúkról sem feledkeztünk meg, biztosak vagyunk benne, hogy bármelyikük örülne egy Batman-denevérnek, párducnak vagy traktornak! 

Ár: (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő)  50 000 HUF vagy 130 Euró. 

Ár: (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 90 000 HUF vagy 250 Euró. (Áfa mentes számlát írunk.)

Összesen 15 képzett csillámtetoválóval tudunk részt venni egy rendezvényen.

Arany, ezüst és UV tetoválás

Az arany és ezüst tetoválásaink a nemesfémek eleganciáját ötvözik a hétköznapok kényelmével. Bármilyen alkalomra megfelelőek. Visszafogottságuknak köszönhetően mind a tinédzserek, mind az idősebb korosztály körében nagy népszerűségnek örvendenek.

UV tetoválásaink élénk, vad színeikkel tűnnek ki a tömegből. Ezekkel a vidám színfoltokkal bárki könnyedén egyediséget csempészhet a megjelenésébe.

A tetoválások kívánságtól függően felhelyezhetők kézfejre, csuklóra, nyakra, vagy akár bokára is. Természetesen az általunk készített tetoválások ideiglenesek, így néhány napig/hétig maradnak meg.

Ár:  (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő)  45 000 HUF vagy 120 Euró.  

Ár: (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 80 000 HUF vagy 220 Euró.

(Áfa mentes számlát írunk.)

Körömlakkozás

A körömlakkozás egy rendezvényen kitűnő szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kislányok imádni fogják a varázslatos, matricákkal és csillámokkal díszített körmeiket, az idősebb korosztály pedig szintén odáig lesz a letisztultabb, elegánsabb opciókért. Körmösünk műkörmöt nem épít, kizárólag festi és reszeli a körmöt, így az eredmény igény esetén könnyen eltávolítható.

Ár:  (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 50 000 HUF vagy 130 Euró. 

Ár: (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 90 000 HUF vagy 250 Euró. (Áfa mentes számlát írunk.)

Hajfonás

A szép, ápolt haj a lányok és nők legszebb éke. Lepje meg rendezvényén a hölgyeket azzal, hogy olyan hajkoronát varázsol nekik, mintha csak most léptek volna ki a fodrászszalonból. Különleges és hagyományos fonások, egyedi copfok, kisebb-nagyobb fonatok… Csupán a fantázia szabhat határt!

Ár: (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 HUF vagy 160 Euró. 

Ár: (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 110 000 HUF vagy 300 Euró. (Áfa mentes számlát írunk.)

 Az ár magában foglal egy fodrászt és a hajak elkészítéséhez szükséges kellékeket (hajgumik, csatok, hullámcsatok – ami a hajba kerül azt a gyermekek hazavihetik nem kell visszaszolgáltatni.) Szükség esetén használunk csak kevés zselét vagy kevés lakkot.

Smink készítés gyerekeknek

Egy jó smink sosem fedi el a viselőjét, inkább csak kiemeli annak szépségét, egyedi ragyogását. Mi is ezt tesszük a kis-és nagylányokkal egy kevés smink segítségével. Egy árnyalatnyi szempillaspirál, egy leheletnyi pirosító…. És voilà! Már kész is a csodálatos hercegnő. 

Ár: (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 HUF vagy 160 Euró. 

Ár: (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 110 000 HUF vagy 300 Euró. (Áfa mentes számlát írunk.)

Kreatív foglalkozások

Kreatív foglalkozás zsenília golyókkal és dróttal

Ennek az egyszerű kézműves foglalkozásnak a segítségével a gyermekek szabadjára engedhetik határtalan fantáziájukat. Az alap technikákat megmutatjuk, és onnantól már nincs szükség másra, csak pár zsenília-golyóra és drótra és persze egy nagy adag kreativitásra. Ez a kézműves foglalkozásunk minden korosztályt leköt, sokszor még a felnőtteket is.

Ár: (kb. 4-5 óra időtartamra, 50-60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 60 000 HUF vagy 160 Euró.

Ár: (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 110 000 HUF vagy 300 Euró. (Áfa mentes számlát írunk.)

Minyon készítés – kettő az egyben játék

Hatalmas előnye ennek a kézműves foglalkozásnak, hogy elkészítése csupán 5-10 percet vesz igénybe, és utána már indulhat is a móka! Az apró, aranyos figurával kétféleképpen is lehet játszani. Az egyik oldalára fordítva bábozni lehet vele, ha azonban megfordítjuk, akkor elsőrangú ügyességi-és fejlesztőjátékká válik.

Ár: 50 000 HUF vagy 130 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.)

Ár: 90 000 HUF vagy 250 Euró. (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére). (Áfa mentes számlát írunk.)

Olaf hóember vatelinnel töltve

Alighanem Ön is hallott már a Jégvarázs című filmsorozatról, hiszen a kedves kis történet mindenkit elvarázsolt. Akár csak a nézők nagy kedvence, az aranyos kis Olaf.  Minden gyermek örülne egy saját beszélő hóembernek… Hát még ha ő maga készítheti el!

Ár: (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 80 000 HUF vagy 220 Euró.

Ár: 150 000 HUF vagy 400 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére). (Áfa mentes számlát írunk.)

Mókás ugráló fonalpolip

A gyermekek imádják a puha plüssállatkákat, hiszen bizalmas barátaik, és még ölelgetni is jó őket! Éppen ezért minden kisgyerek örülne egy aranyos, pihe-puha polipnak. Az pedig még jobb, ha ők alkothatják meg új kedvencüket, amely csodák-csodájára még ugrálni is tud!

Ár: 80 000 HUF vagy 220 Euró (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat).

Ár: 150 000 HUF vagy 400 Euró (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére). (Áfa mentes számlát írunk.)

Gyöngyvasalás

Ez a foglalkozás sokszor nem csupán a gyerekek fantáziáját ragadja meg, hanem a szülőkét, nagyszülőkét is, hiszen az alkotás minden korosztály számára hatalmas örömöt nyújt. A különböző színekben pompázó gyöngyökből készülhet virág, gyümölcs, de akár a kedvenc képregényhős is . A befejezett munkákat levasaljuk, majd a gyermekek hazavihetik.

Ár: (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 50 000 HUF vagy 130 Euró.

Ár: (kb. 7-8 óra időtartamra) 90 000 HUF vagy 250 Euró. (Áfa mentes számlát írunk.)

Arcfestés rendezvényre

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

Gyermekműsoraink megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

https://gyermekmusor.com/bohoc-fellepok/

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

Arcfestés rendezvényre arcfestő rendelés

Arcfestés rendezvényre-Vége

Arcfestés rendezvényre, majálisra, gyereknapra vagy falunapra. Fesztiválra és céges családi napra olcsó arcfestő rendelés. Győr Budapest környékén profi arc festő.