Arcfestés rendezvényre

Arcfestés rendezvényre

Arcfestés

Az arcfestés világában bármi lehetséges, hiszen ez több mint festék, ez valódi varázslat! Főleg ha kiegészítjük némi gyermeki fantáziával. Egy rendezvényen maradandó élményt adhat a gyermekeknek, ha azzá változhatnak amivé csak szeretnének. Lehet belőlük Superman, tigris vagy éppen katicabogár, ezen a napon bármi megtörténhet. Lehet rendezvény, szülinapi buli vagy családi összejövetel, a gyermekeknek az arcfestés minden esetben el kell. És néha még a szülők is beválnak egy kis dekorációt a kezükre.

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 160 Euró. Kb. 7-8 óra időre, 1 fő = 110 000 Ft. vagy 300 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Összesen 10 képzett arcfestővel tudunk részt venni egy rendezvényen. 

TikTok videó:https://vm.tiktok.com/ZMLjgNL3j/

Arcfestés rendezvényre

Csillámtetovállás 

Hatalmas népszerűségnek örvendett az elmúlt években a csillámtetoválás. De nem is csodálkozunk rajta, hiszen ki ne imádná ezt a csupa csillám, csupa szín csodát? Egy csillogós pink rózsával, vagy esetleg lila pillangóval a kislányok igazi hercegnőnek érezhetik magukat. Természetesen a fiúkról sem feledkeztünk meg, biztosak vagyunk benne, hogy bármelyikük örülne egy szuper Batman-denevérnek, párducnak vagy traktornak! 

 Árak: (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 50 000 Ft. vagy 130 Euró. Kb. 7-8 órára, 1 fő = 90 000 Ft. vagy 250 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk). Összesen 15 képzett csillámtetoválóval tudunk részt venni egy rendezvényen.

Arany, ezüst és UV tetoválás

Az arany és ezüst tetoválásaink a nemesfémek eleganciáját tükrözik. Bármilyen alkalomra megfelelőek. Visszafogottságuknak köszönhetően mind a tinédzserek, mind az idősebb korosztály körében nagy népszerűségnek örvendenek.

Az UV tetoválásaink élénk, vad színeikkel tűnnek ki a tömegből. Ezekkel a vidám színfoltokkal könnyedén egyediséget csempészhetnek a gyerekek megjelenésünkbe.

A tetoválások kívánságtól függően felhelyezhetők kézfejre, csuklóra, nyakra, vagy akár bokára is.

 Ára: (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 45 000 Ft. vagy 120 Euró.  Ár kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő = 80 000 Ft. vagy 220 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

 

Körömlakkozás

A körömlakkozás egy rendezvényen kitűnő szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kislányok imádni fogják a varázslatos, matricákkal és csillámokkal díszített körmeiket, az idősebb korosztály pedig szintén odáig lesz a letisztultabb, elegánsabb dizájnokért. Körmösünk műkörmöt nem épít, kizárólag gyerekeknek fest és reszel körmöt.

Ára: (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 50 000 Ft. vagy 130 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időre 1 fő) 90 000 Ft. vagy 250 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

 

Hajfonás

A szép, ápolt haj a lányok és nők legszebb dísze. Kényeztesse rendezvényén a hölgyeket azzal, hogy olyanná varázsolja hajkoronájukat, mintha csak most léptek volna ki a fodrászszalonból. Különleges és hagyományos fonások, egyedi copfok, kisebb-nagyobb fonatok… Csupán a fantázia szabhat határt!

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 160 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 110 000 Ft. vagy 300 Euró. Az ár magában foglal egy fodrászt és a hajak elkészítéséhez szükséges kellékeket (hajgumik, csatok, hullámcsatok – ami a hajba kerül azt a gyermekek hazavihetik nem kell visszaszolgáltatni.) szükség esetén használunk csak kis zselét vagy lakkot.

 

Smink készítés gyerekeknek

Egy jó smink sosem fedi el a viselőjét, inkább csak kiemeli a szépségét, ragyogását. Mi is ezt tesszük a kis-és nagylányokkal némi természetes smink segítségével. Egy kis szempillaspirál, egy leheletnyi pirosító…. És voilà! Már kész is a csodálatos hercegnő. Ajándékozza meg rendezvényén a lányokat ezzel a csodálatos élménnyel!

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 1 fő) 60 000 Ft. vagy 160 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 1 fő) 110 000 Ft. vagy 300 Euró. (Alanyi mentes számlát írunk).

Arcfestés rendezvényre

Zsenília golyókból és zsenília drótból kreatív foglalkozás

A gyermekek szabadjára engedhetik határtalan fantáziájukat ennek az egyszerű kézműves foglalkozásnak a segítségével. Az alap technikát megmutatjuk, és onnantól már nem kell más, csak pár zseníliagyolyó és drót, na meg persze egy nagy adag kreativitás. Ez a kézműves foglalkozásunk minden korosztályt leköt, még a szülőket is.

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 50 vagy 60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 140 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 70 000 Ft. vagy 240 Euró.

 

Minyon készítés – kettő az egyben játék

Nagy előnye ennek a kézműves foglalkozásnak, hogy elkészítése csupán 5-10 percet vesz igénybe, és utána már indulhat is a móka! A kis, aranyos figurával kétféleképpen is lehet játszani. Az egyik oldalát nézve bábozhat vele a gyerek, ha a másikat nézi, akkor elsőrangú ügyességi-és fejlesztőjáték.

Ár: 25 000 vagy 80 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.) Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

 

Olaf hóember hungarocellel töltve

Alighanem Ön is hallott már a jégvarázs című filmsorozatról, hiszen a kedves kis történet mindenkit elvarázsolt. Akár csak a gyerekek nagy kedvence, Olaf.  Minden gyermek örülne egy saját beszélő hóembernek… Hát még ha ő maga készítheti el!

 Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 50 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 40 000 Ft. vagy 140 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 70 000 Ft. vagy 240 Euró.

 

Mókás ugráló fonalpolip

A gyermekek imádják a puha plüssállatkákat, hiszen bizalmas barátaik, és még ölelgetni is jó őket! Noss, alighanem minden kisgyerek álmainak netovábbja egy aranyos pihe-puha polip. Az pedig még jobb ha ők alkothatják meg új kedvencüket, amely csodák-csodájára még ugrálni is tud!

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 50 vagy 60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 35 000 Ft. vagy 120 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 60 000 Ft. vagy 200 Euró.

 

Gyöngyvasalás

Ez a foglalkozás sokszor nem csupán a gyerekek fantáziáját ragadja meg, hanem a szülőkét, nagyszülőkét is. Hiszen az alkotás minden korosztály számára hatalmas örömöt nyújt. A különböző színekben pompázó gyöngyökből készülhet virág, gyümölcs, de akár a kedvenc képregényhős is nagy kedvenc. A befejezett munkákat levasaljuk, majd a gyermekek hazavihetik.

Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 60 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 25 000 Ft. vagy 80 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra) 40 000 Ft. vagy 140 Euró.

Arcfestés rendezvényre

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

Arcfestés rendezvényre arcfestő rendelés

https://gyermekmusor.com/lufihajtogatas-arak/

Arcfestés rendezvényre vége

Arcfestés rendezvényre majálisra gyereknapra falunapra. Fesztiválra és céges családi napra olcsó arcfestő rendelés. Győr és környékén profi arc festő.