Bohóc fellépők

Bohóc fellépők

Bőségben és Kánaánban utazunk! 

Ezen az oldalon színpadi gyermekműsorokat talál, amelyek megrendelhetőek fesztiválra, falunara, céges rendezvénye stb… Amennyiben őn szülinapra 10-15 főig keres műsort, látogassam meg a  BOHÓC SZÜLINAPRA menüpontot.

Bohóc fellépők

Csokigyáros – édességosztó show műsor

Látványos, varázslatos és elbűvölő előadás 8 kg édességgel. Nagy bűvészkedések közepette kiszórunk a színpadról egy csomó édességet-természetesen mindezt a gyerekek bevonásával. A műsor legnépszerűbb elemei a cukorkaeső,valamint a csoki kóstoló és evő verseny. További részletekért tekintse meg videóinkat!

A Csokigyáros műsort három szereposztásban és 2 jelmezben játszuk 

Műsoridő: kb. 45 perc.Ára: 150 000 Ft vagy 400 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). A műsor ára magában foglal 7 kg édességet. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal.

Hasonló hangulattal van vége a műsornak:

Kattintson a linkre és a többi videókért:

https://www.youtube.com/watch?v=iuoeMY6Jm8U&t=23s

https://www.youtube.com/watch?v=qHAK4xm6EQE&t=71s

https://www.youtube.com/watch?v=MqTJLl4dQDI&t=90s

 

Bohóc fellépők

DOLLÁR PAPA – pénzesővel fűszerezett bűvész műsor

Ahol pénzeső van, ott nem szükséges tovább fokozni a hangulatot. Interaktív műsorunkban a gyermekek feljöhetnek színpadra, együtt bűvészkedünk és végezetül fizetéssel távoznak minden produkció után. Egy tucat trükk, egy tucat gyerek színpadon, egy tucat pénz talál gazdára. És a legvégén tánccal és pénzesővel távozunk.

Műsoridő kb. 45 perc. Ára: 150 000 Ft vagy 400 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). Műsor végén kiszórunk 10 -15 db 1 dollárost, az ár ezt is tartalmazza.  Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal.

Kattintson a linkekre a többi videóért 

https://youtu.be/0wmh29mjfX8 

https://youtu.be/1PsCTriqE8Y

https://youtu.be/ZWM0_pAa8sk

https://youtu.be/RLAhDJHxuMc

Bohóc fellépők

Jack, a kincseket osztó kalóz – Interaktív gyermek űsor

Száj nos Jack nem beszélni túl jól magyar, ezért lenni kicsi humorbonbon dísz kurzusa. Sok csemete más nap is beszélni hason ló murisan, mint Jack. Felnőttek kör ében leni víg a dalom mű sor közben.
Szem nem maradni száraz műsor közben, fergeteges muri s hangulat lenni és mindenki fájni has kuncog ás toll.

Műsoridő: kb. 60 perc.Ára: 200 000 Ft vagy 540 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). Az ár magában foglal minden ajándékot és édességet amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben – az ajándékok összértéke kb. 60 000 Ft. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal.

https://youtu.be/I15ke6mh3bs

Aladdin csodalámpája – gyermek show műsor

Látott már olyan gyermekműsort, ahol ajándékáradat,hajgumi, karkötő és labdaeső van? Látott már olyan előadást, ahol a bátrak, akik feljönnek színpadra és szerepelnek,azok ajándék gyűrűkkel, órákkal, nyakláncokkal, karláncokkal és még sok minden mással távoznak? Noss, ez egy ilyen műsor. További részletekért tekintse meg videóinkat!

Műsoridő: kb. 45 perc.Ára: 170 000 Ft vagy 460 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). Az ár magában foglal minden ajándékot melyeknek összértéke kb. 50 000 Ft. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal.

Kattintson a linkre és a videókon keresztül betekintést nyerhet az Aladdin Műsorunkba:

A pantomim varázslatos világa 

Interaktív pantomim előadás a gyermekek bevonásával. Mindent elmutogatunk amit a gyermekek el tudnak képzelni: állatok, gyümölcsök, hangszerek és a végén egy jót játszunk. A műsor csúcspontja, amikor mindenki feljön színpadra, mivel eljátszunk egy buszon való utazást-természetesen mindezt egy nagy adag humorral megfűszerezve! További részletekért tekintse meg videóinkat!

 Műsoridő 45 perc.Ára: 120 000 Ft. vagy 330 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). 
Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal.

Kattintson a linkekre a többi videóért:

https://youtu.be/4BEQHpK5ngo

Bohóc fellépők

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

profi bohóc fellépők gyerekműsorok

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

bohóc fellépők ötletek gyereknaprahttps://gyermekmusor.com/exkluziv-produkcio

Bohóc fellépők vége

  Interaktív gyerek műsorok lufibohóc rendelés, rendezvényre Győr és Budapest környékén. Színpadi műsor árak, interaktív bűvész gyerekműsorok ovisoknak gyermekműsor.