Lufihajtogatás árak

Lufihajtogatás árak

Lufihajtogatás

A gyermekek nagy kedvencei mind a lufik, mind az állatok, így teljesen érthető hogy miért rajonganak annyira a lufiból készült állatokért. Profi lufihajtogatóinktól olyan formát kérhetnek a gyerkőcök, amilyet csak akarnak: lehet zsiráf, oroszlán, virág, kutya vagy macska – mi meghajtogatjuk! A kisfiúk nagy örömére nem csak állatokat készítünk, hanem például repülőt vagy kardot is.  

Az elkészült figurákkal utána remekül lehet szórakozni, játszani, bábozni, történeteket eljátszani és bizony gyakoriak a kardviadalok is… A játékban csak a fantázia szab határt, hiszen a lufik igazán mókásak!

Lufihajtogatóink az esemény hangulatához illő jelmezekkel teszik még emlékezetessé a rendezvényt. Megjelenhetünk például hercegnő, szuperhős vagy bohóc ruhában, ami a lufihajtogatáson felül remek fényképkészítési lehetőséget is biztosít a vendégeknek, a közösségi médiára felkerülő fotók pedig az Ön rendezvényét népszerűsítik.

Ára: 2 óra időtartamra kb.  100 – 150 db lufival, 1 fő lufihajtogatóval 40 000 HUF vagy 110 Euró.
Ár: 4 óra időtartamra kb. 200-300 db lufival, 1 fő animátorral 80 000 HUF vagy 220 Euró.
Áfamentes számlát írunk.

Sorverseny 

Animátorunk  interaktívan szórakoztatja a kisebb és nagyobb gyerekeket, különböző feladatok és ügyességi versenyek segítségével. Magától értetődő módon a sorverseny feladatait az adott korosztályhoz igazítjuk, amelyek lehetnek viccesek vagy fejlesztő jellegűek. Családi rendezvényeken akár az egész család részt vehet a versenyben.

Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk például óvodáknak vagy iskoláknak interaktív gyermeknapi produkcióként. Családi napon, fesztiválon vagy céges rendezvényen is segítünk megadni a „kezdőlökést” az esemény kezdetén és emlékezetes élményekkel gazdagítjuk a résztvevőket. A sorverseny folyamán rengeteg jó fénykép készülhet és a játék végén a gyerekek apró jutalmakat kapnak tőlünk. 

A sorverseny szolgáltatás ára egyéni elképzelésektől függően változhat, így igény esetén kérjük, hogy érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Lufihajtogatás árak

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail.com

 

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

 

Diamant Hotel – Dunakiliti – visszajelzés

Minden rendben volt részünkről az együttműködés során. Igazán rugalmasak vagytok és gördülékenyen tudunk együttműködni. Minden kérdésünkre gyorsan válaszoltok, ami nekünk nagyon fontos. Másoknak is szívesen ajánlunk titeket, illetve mi is mindig titeket keresünk meg felkérésünkkel.

lufihajtogatás árak

https://gyermekmusor.com/bohoc-fellepok

Lufihajtogatás árak – Vége

Gyereknapra bohóc bérlés olcsón Győr és Budapest környékén fesztiválra, falunapra vagy céges rendezvényre. Lufihajtogatás árak, lufibohóc bérlés, lufihajtogató rendelés. Lufihajtogatás, lufihajtogató, lufibohóc árak.