Lufihajtogatás árak

Lufihajtogatás árak

Lufihajtogatás

A gyermekek nagy kedvencei mind a lufik, mind az állatok, így teljesen érthető hogy miért rajonganak annyira a lufiból készült állatokért. Olyan állatot kérhetnek amilyet csak akarnak: lehet zsiráf, oroszlán, kutya vagy macska-mi meghajtogatjuk! A kisfiúk nagy örömére azonban nem csak állatokat készítünk, hanem például repülőt vagy kardot is.  

Az elkészült figurákkal utána lehet bábozni, történeteket eljátszani, bár gyakorik a kardviadalok is… A játékban csak a fantázia szab határt, hiszen a lufik igazán mókásak!

Ára 2 óra időtartamra kb.  100 – 150 db lufival, 1 fő animátorral 40 000 Ft. vagy 110 Euró.
Vagy 4 óra időtartamra kb. 200-300 db lufival, 1 fő animátorral 80 000 Ft. vagy 220 Euró.
Alanyi mentes számlát írunk.

Sorverseny 

Animátorunk interaktívan szórakoztatja a gyerekeket, különböző feladatokkal és ügyességi versenyekkel. Természetesen a végén a gyerekek jutalmat kapnak. 

Lufihajtogatás árak

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

 

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

 

Diamant Hotel – Dunakiliti – visszajelzés

Minden rendben volt részünkről az együttműködés során. Igazán rugalmasak vagytok és gördülékenyen tudunk együttműködni. Minden kérdésünkre gyorsan válaszoltok, ami nekünk nagyon fontos. Másoknak is szívesen ajánlunk titeket, illetve mi is mindig titeket keresünk meg felkérésünkkel.

lufihajtogatás árak rendezvényre ötletek

https://gyermekmusor.com/bohoc-fellepok

Lufibohóc árak vége.

Lufihajtogatás árak lufibohóc bérés lufihajtogató rendelés. Lufihajtogatás lufihajtogató lufibohóc árak. Gyereknapra bohóc bérlés olcsón Győr és Budapest környékén. Fesztiválra, falunapra vagy céges rendezvényre.