Kapcsolat

Kapcsolat 

 ILIES TEOFIL

Telefon:  +3670 638 2649
Email: magicteofil kukac jel gmail.com
Nyilvántartási szám: 33022550

Adószám: 66244101-1-28

Megrendelésbe kérem szerepeljenek a következő adatok, a dátum, helyszín, telefonos elérhetőség.

 

profi bohóc fellépők gyerekműsorok

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

 

VISSZAJELZÉSEK:

 DLTK Központ 

A rendezvényen, pontos érkezéssel és időzítéssel, valóban a nagyon magas színvonalú munkát végeztetek a rendezvény teljes időtartama alatt tartva a színvonalat, és lendületet ami lenyűgöző volt. Minden szintről csak elismerést hallottam a munkátokkal kapcsolatban, és a saját tapasztalatom alapján is nagyon meleg szívvel ajánlanám bárkinek, aki igényes profi rendezvényt tervez! Köszönjük, reméljük számíthatunk rátok a későbbiekben is.

 Audi Hungária Független Szakszervezete

„Az Audi Hungária Független Szakszervezet nevében köszönjük nektek, hogy az elmúlt sok évnyi közös munkánk során mindig gyorsan, pontosan, maximális rugalmassággal segítettétek rendezvényeink sikerességét. Hosszú távú partnerség és barátság ez, ami miatt csak ajánlani tudlak bennetek bárkinek! Köszönjük!”

Utazás kiállítás Budapest 2015

A Balatongyöröki Turisztikai Egyesület  Elnöke  H. L. és munkatársai   köszönetet mondanak  az energikus, professzionális munkádért és a barátságos , megnyerő   magatartásodért, melyet 4 napon keresztül  Budapesten  az Utazás kiállításon tanúsítottál .A célt elértük. Maximálisan  népszerűsítetted Balatongyörököt, a közel 300 fotó önmagáért beszél. Köszönjük szépen. Számítunk a munkádra máskor is!

Diamant Hotel – Dunakiliti

Minden rendben volt részünkről az együttműködés során. Igazán rugalmasak vagytok és gördülékenyen tudunk együttműködni. Minden kérdésünkre gyorsan válaszoltok, ami nekünk nagyon fontos. Másoknak is szívesen ajánlunk titeket, illetve mi is mindig titeket keresünk meg felkérésünkkel.

https://gyermekmusor.com/bohoc-gyermeknapra

kapcsolat Rendezvény szervező Győr elérhetőség. Álom szülinap, fesztiválra gyerekműsor, színpadi gyermekműsor, speciális műsorok, színpadi produkciók.