Kapcsolat

Kapcsolat 

Kapcsolat

ILIES TEOFIL E.V.

Adószám: 66244101-1-28

Professional Child Event S.R.L.
Tax Number: RO48758175

Beszélt nyelvek: magyar, román, angol – kérem ezeken a nyelveken írjon emailt.

 

Telefon:  +3670 638 2649

Email: magicteofil@gmail.com

 

Megrendelésében kérem szerepeljenek a következő adatok: az adott rendezvény dátuma, helyszíne és a kapcsolattartó telefonos elérhetősége.

 

profi bohóc fellépők gyerekműsorok

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

 

VISSZAJELZÉSEK:

 Audi Hungária Független Szakszervezete

Az Audi Hungária Független Szakszervezet nevében köszönjük nektek, hogy az elmúlt sok évnyi közös munkánk során mindig gyorsan, pontosan, maximális rugalmassággal segítettétek rendezvényeink sikerességét. Hosszú távú partnerség és barátság ez, ami miatt csak ajánlani tudlak bennetek bárkinek! Köszönjük!

 DLTK Központ 

A rendezvényen, pontos érkezéssel és időzítéssel, valóban a nagyon magas színvonalú munkát végeztetek a rendezvény teljes időtartama alatt tartva a színvonalat, és lendületet ami lenyűgöző volt. Minden szintről csak elismerést hallottam a munkátokkal kapcsolatban, és a saját tapasztalatom alapján is nagyon meleg szívvel ajánlanám bárkinek, aki igényes profi rendezvényt tervez! Köszönjük, reméljük számíthatunk rátok a későbbiekben is.

Utazás kiállítás Budapest 2015

A Balatongyöröki Turisztikai Egyesület  Elnöke  H. L. és munkatársai   köszönetet mondanak  az energikus, professzionális munkádért és a barátságos és megnyerő   magatartásodért, melyet 4 napon keresztül  Budapesten  az Utazás kiállításon tanúsítottál .A célt elértük. Maximálisan  népszerűsítetted Balatongyörököt, a közel 300 fotó önmagáért beszél. Köszönjük szépen. Számítunk a munkádra máskor is!

Diamant Hotel – Dunakiliti

Minden rendben volt részünkről az együttműködés során. Igazán rugalmasak vagytok és gördülékenyen tudunk együttműködni. Minden kérdésünkre gyorsan válaszoltok, ami nekünk nagyon fontos. Másoknak is szívesen ajánlunk titeket, illetve mi is mindig titeket keresünk meg felkérésünkkel.

Bányász Művelődési Ház Könyvtára

A Csokigyáros műsort rendeltük meg községünk gyermekeinek. Nagyon élvezték a műsort! A felnőttek is igazán jól szórakoztak. Dávid nagyon ért a gyerekek nyelvén! Én csak ajánlani tudom!!!!!
Az arcfestők, hennafestők és a lufi hajtogatók is mind hatalmas sikert arattak!
Köszönjük szépen! 🙂

 

Kapcsolat- Vége

https://gyermekmusor.com/bohoc-gyermeknapra

 

Kapcsolat, elérhetőség rendezvényszervező Győr, Budapest. Álom szülinap, fesztiválra gyerekműsor, színpadi gyermekműsor, speciális műsorok, színpadi produkciók.