Exkluzív produkció

Exkluzív produkció

Szeretne egyedi és emlékezetes rendezvényt?

Válogasson exkluzív produkcióink közül!

 

Exkluzív produkcióink árai az egyéni elképzelések függvényében változhatnak, így kérem, hogy igény esetén érdeklődön telefonon vagy e-mailben.

Exkluzív produkció

Élőszobor

Egy dekoratív élőszobor bármilyen rendezvényen feldobja a hangulatot, hiszen szórakoztatja a vendégeket és remek fényképeket lehet vele készíteni. Egyedi vendégfogadás megvalósítására is kiváló.

Élőszobraink megjelenése, jelmeze a megrendelő elképzelésétől függően alakítható. 

Lebegő szobor

Látványos, egyedi és meghökkentő produkció!

Páratlan és extravagáns attrakció fesztiválokra, falunapokra vagy céges rendezvényekre. Használható fotókészítésre, reklámra, szórakoztatásra vagy akár vendégek fogadására.

 A rendezvény tematikájához igazítjuk a szobor jellegét és karakterét, így az adott eseményhez illő, személyre szabott produkciót biztosítunk. 

Exkluzív produkció

DOT MAN 

Mire lehet használni egy világító úriembert (DOT MAN-t) az éjszakában egy fesztiválon vagy egy céges rendezvényen? Adunk pár ötletet, de természetesen csak a fantázia szab határt!

  • Fesztiválokon járókelők között egy színfolt és látványosság, aki feltűnik a messzeségből és akivel szívesen készítenek fényképeket a fesztiválra látogatók. Emellett hangulatfokozást tud elérni, mivel opcionálisan választható a Világító ember mellé egy guruló hangfal, amivel együtt közlekedik, időnként pedig megáll és táncra perdíti a nézősereget.
  • Rendezvényeken élőszoborként egy színpompás attrakció lehet a résztvevők számára. Az élőszoborral „facebook gyanús” fotókat készíthetnek a járókelők, a kiposztolt fényképek pedig népszerűsítik a rendezvényt. 
  • Amennyiben este szeretne céges rendezvényén egy speciális vendégfogadást , rendelje meg nálunk ezt a meglepetés produkciót. DOT MAN welcome drinket kínál az érkezőknek és fokozza a vendégek hangulatát.

 Exkluzív produkció

Gyerekekre horgászó élőszobor

 Szórakoztató produkció, amit bármilyen rendezvényre ajánlunk, ahol vannak kisgyerekek. A produkció interaktív, hiszen a gyerekeknek meg kell küzdeniük a „kincsekért”.

 

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

 

További honlapjaink:

www.profirendezveny.com

www.eloszobor.com

 

Ekeli Alapszervezetei Ekelért 

Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy fellépéseitekkel vidám hangulatot varázsoltatok az Ekeli Majálison és Családi Juniálison. Jó volt veletek dolgozni, a kapcsolatfelvétel, a programkínálat és kivitelezés egyaránt gyors, rugalmas és profi volt. Műsoraitokra csak pozitív visszajelzéseket kaptunk! Kiváló, hogy a helyszínhez alkalmazkodtok, lekötitek a gyerekeket, megnevettetitek nemcsak a gyermekeket de a felnőtteket is, bevonjátok a gyerekeket a műsorba, kedvesek, barátságosak, pontosak, rugalmasak, segítőkészek vagytok. Minden elismerésünk a Tiétek, ilyen hozzáállás a mai világban ritka és példaértékű! Bátran ajánlani fogunk ismerőseinknek is Benneteket.

Céges rendezvényre reklám produkció

Exkluzív produkció – Vége

https://gyermekmusor.com/arcfestes-rendezvenyre/

Exkluzív produkció, látványos, ötletes, speciális műsorok. Gyereknapra látványos műsor, élőszobor, lebegőszobor, repülő szobor, speciális ötletek, Győr Budapest környékén.