Exkluzív produkció

Exkluzív produkció

Lebegő szobor

Látványos, egyedi és meghökkentő produkció!

Egyedi és látványos produkció fesztiválokra vagy céges rendezvényekre. Használható fotózásra, reklámra, szórakoztatásra vagy akár vendégek fogadására. Egyre inkább mindenki meg akarja mutatni merre jár és hogy készített egy jó kis fotót, amit kiposztolhat a közösségi médiában. Hát tesség ezzel a lebegő szoborral 100% hogy készülni fog pár fénykép.

 A rendezvény tematikájához igazítjuk a szobor jelmegét és karakterét, így személyreszabott produkciót biztosítunk az adott rendezvényhez. De akár választhat a meglévő biztos sikert hozó karaktereinkhez is, akiket leteszteltünk több rendezvényen és így biztosítani tudjuk a „tuti” sikert rendezvényén.

Elő szobor rendelés

Bármilyen rendezvényen egy élőszobor mindig feldobja a hangulatot és manapság ki ne szeretne egy jó kis fotót posztolni az idővonalán …
Személyre tudjuk szabni az élőszobrot a saját speciális rendezvényre, ahogy a megrendelő szeretné.

DOT MAN 

Mire lehet használni egy világító úriembert (DOT MAN-t) az éjszakában egy fesztiválon vagy egy céges rendezvényen? Adunk pár ötletet, de a fantázia szab határt igazából!

Első felhasználási javaslat 
Fesztiválokon járókelők között egy színes színfolt, aki feltűnik a messzeségből és akivel szívesen készítenek fényképeket a fesztiválra látogatók. Nem utolsó sorban hangulat fokozást tudunk elérni, mivel opcionálisan választható a mi Világító emberünk mellé egy guruló hangfal amivel közlekedik, időnként megáll és táncra perdíti a nézősereget.

Második felhasználási javaslat
Rendezvényeken élőszoborként egy színpompás látványosság lehet a résztvevők számára. Az élőszoborral „facebook gyanús” fényképeket készítenek a járókelők, a kiposztolt fényképek pedig népszerűsítik a fesztivált. Nem utolsó sorban a gyermekek kedvence lesz a fesztiválon DOT MAN.

Céges felhasználási javaslat 

Amennyiben este szeretne céges rendezvényén egy speciális vendégfogadást és behatárolt idő intervallumban érkeznek a vendégek, rendelje meg nálunk a meglepetés produkciót. Élőszobor, aki welcome drinket kínál az érkezőknek. Fokozza az érkező vendégek hangulatát.

 Exkluzív produkció

 

Élő szobor virág

 A hatalmas és látványos virág a tömeget oda vonzza a környékére. Mint a méhecskék úgy gyűlnek az emberek az élő szobor virág köré. Van aki meg szeretné érinteni és van aki fényképet szeretne készíteni. 

Gyerekekre horgászó élő szobor

Interaktív műsor bármilyen rendezvényre ahol vannak kis gyerekek. A produkció interaktív, hiszen a gyerekeknek meg kell küzdeni a kincsekért. Csodálatraméltó a gyermekek türelme és kitartása.

 

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

 

További honlapjaink:

www.profirendezveny.com

www.eloszobor.com

 

Ekeli Alapszervezetei és az Ekelért 

Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy fellépéseitekkel vidám hangulatot varázsoltatok az Ekeli Majálison és Családi Juniálison Jó volt veletek dolgozni, a kapcsolatfelvétel, a programkínálat és kivitelezés egyaránt gyors, rugalmas és profi volt. Műsoraitokra csak pozitív visszajelzéseket kaptunk! Kiváló, hogy a helyszínhez alkalmazkodtok, lekötitek a gyerekeket, megnevettetitek nemcsak a gyermekeket de a felnőtteket is, bevonjátok a gyerekeket a műsorba, kedvesek, barátságosak, pontosak, rugalmasak, segítőkészek vagytok. Minden elismerésünk a Tiétek, ilyen hozzáállás a mai világban ritka és példaértékű! Bátran ajánlani fogunk ismerőseinknek is Benneteket.

Céges rendezvényre reklám produkció

https://gyermekmusor.com/arcfestes-rendezvenyre/

Exkluzív produkció látványos ötletes speciális műsorok. Gyereknapra pantomim látványos műsor, élőszobor, lebegőszobor, repülő szobor, speciális ötletek, Győr Budapest.