Bohóc gyermeknapra

Bohóc gyermeknapra
Ajánlatunk természetesen a legjobb, a legmenőbb produkcióinkat tartalmazza. Két legélvezetesebb műsorunkat tettük bele ebbe a menüpont. Garantált az emlékezetes, élménydús szórakozás és az ajándék!

Cuki Bohóc Cuki műsora

A nevem Cuci Bohóc, azért hívnak így, mert mindig van nálam 2 kg édesség amit kiszórok a közönség köreiben. A műsorom interaktív és a bátor gyermekek feljöhetnek színpadra egy izgi kis nyomkodós „Pop it” versenyre. Bár ezt a játékot stressz oldásra találták ki, a színpadon nem ígérhetem, hogy stresszmentes lesz a verseny.

Ha nyertél cukrot kapsz, ha nem nyertél a nyomkodós játékban de mégis cukin szerepeltél akkor is adok cukrot. Hamburgert is lehet enni, természetesen azt is versenyszerűen és azt is cukorból, akarom mondani gumicukorból. Lesz még sok móka és kacagás a műsor végén pedig egy óriási bulizás.   

Műsor ára 120 000, vagy 330 euró, időtartam 45 perc. Az ár tartalmaz egy mikroportot. Az ár nem tartalmaz útiköltséget.

Interaktív bohócműsor 

Szüksége van egy igazi bohócra? Itt a feledhetetlen pillanatokat hozó és egyben varázslatos bohóc. Énekel, táncol, gitározik, varázsol és még a gyermekeket is befogja a produkcióba. További részletekért tekintse meg videóinkat!

A műsorhoz mikroport szükséges! Műsoridő: kb. 45 perc.Ára: 130 000 Ft vagy 350 Euró. (Áfa mentes számlát írunk).

 

Csokigyáros-Édességosztó showműsor

Amit garantálunk: Erről a műsorról egy hét múlva is beszélni fognak … és nem csak a gyermekek! Mindenki csokival teletömött zsebekkel-és hassal-távozik. További részletekért tekintse meg videóinkat!

Műsoridő: kb. 45 perc.Ára: 150 000 Ft vagy 400 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). Az ár tartalmaz kb. 7 kg édességet, amit a gyermekeknek kiosztunk műsor közben és tartalmazzák a csokoládét a csokievő és kóstoló-versenyhez. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal.

Nézze meg milyen hangulattal van vége a műsornak:

Kattintson a linkre és nézzen bele az előadásba:

https://www.youtube.com/watch?v=iuoeMY6Jm8U&t=23s

https://www.youtube.com/watch?v=MqTJLl4dQDI&t=90s

https://www.youtube.com/watch?v=qHAK4xm6EQE&t=71s

Bohóc gyermeknapra

Labda Király – interaktív lasztipazarló műsor

Nagyobb rendezvényekre ajánljuk a műsort hiszen kiosztunk egy köbméter labdát-vagy akár többet is! Egy valóra vált álom a gyerekeknek, hiszen kiszórunk 350 labdát a műsorban, és bűvészkedünk, no meg egy királyit bulizunk. Biztosak vagyunk benne, hogy az Ön rendezvényén is sikert aratunk a gyermekek körében.

Műsoridő kb. 50-60 perc. Ára: 250 000 Ft vagy 700 Euró. (Áfa mentes számlát írunk). Az ajánlat tartalmaz kb. 350 db labdát amelyeknek összértéke 80 000 Ft.

Az ár tartalmaz 1 vezetéknélküli saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal.

Az ár nem tartalmazza az útiköltséget.

Ekkora tombolással ér véget a műsor:

Kattintson a linkre és a további videókhoz:

https://youtu.be/SaEVNq7mRos

https://youtu.be/wliWCW6RpOg

https://youtu.be/pcp2JaJQl_8

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

 

További honlapjaink:

http://www.profirendezveny.com

http://www.eloszobor.com

Öttevény Multifunkcionális Szolgáltató Ház – visszajelzés

Veled dolgozni teljesen probléma mentes, és korrekt volt! Azt nyújtottad amit ígértél! Sőt! A szülők sorra kérdezték tőlem, hogy ki ez az ember, aki ilyen jól bánik a gyerekekkel!  Teljesen interaktív volt, vicces, lekötötte Őket teljesen! A számlázás gördülékeny ,és gyors, az előre megbeszélt összeg alapján. Bátran ajánllak téged, és ajánlottalak  is!

bohóc gyermeknapra

https://gyermekmusor.com/exkluziv-produkcio/

Bohóc gyermeknapra bűvész műsor rendelés gyereknapra. Nincs megelégedve nem kell kifizetni! Arcfestő csillámtetováló, hennafestés, kézműves mind egy helyen.