Halloween

Elsőrangú  Halloweeni programokat szeretne?

Hívjon minket!

Halloween

Halloween: móka, kacagás és rettegés!

A különböző jelmezek remek lehetőségként szolgálnak arra, hogy megrémisszük és megnevettessük a gyanútlanul sétáló embereket.

Sok különböző módon lehet frászt hozni valakire, hiszen csinálhatjuk ezt finoman, viccesen, mókásan és még tüsszentve is. Erre kiváló példa az alábbi videóban szereplő rémisztő „bokor szobor”. Emellett elképzelhető a produkció különböző, az esemény tematikájához illő jelmezekben is, vagy akár élőszoborként (csontváz, szellem, ördög stb).

Áraink az egyéni elképzelések függvényében változhatnak, így kérjük, hogy igény esetén érdeklődjön e-mailben vagy telefonon.

Fehér arcú, egyszerre mókás és rémisztő vámpírt szeretne, csintalan krampuszokat, élőhalottakat vagy egy baltás „gyilkost”? Azt is megoldjuk!

Több éve szolgáltatunk hasonló tematikájú rendezvényeken Halloween-kor  különböző jelmezekbe bújva.

Az elmúlt évek megrendeléseink köszönhetően többek között megtapasztaltuk, hogy milyen egy irodában elbújva viccesen rémisztgetni az ott dolgozókat, vagy egy irodaház folyosóján egy hatalmas takaróban „szellemeskedni”. Rengeteg gyerkőc arcára csaltunk már széles mosolyt interaktív játékok keretein belül és még azt is megtanítottuk nekik, hogyan hozzanak frászt a szüleikre… Akik természetesen „nagyon” meg is ijedtek.

Kiviteleztünk már kalóz tematikájú rendezvényt, ahol a jelmezes gyerekek a rablók kincseire vadászhattak. Állatkertekbe is ellátogattunk, ahol az éjszaka leple alatt kellett finoman megviccelni az oda látogató vendégeket.

Amennyiben Ön halloweeni rendezvényt szervez és szüksége lenne tematikus programokra, attrakciókra, ne habozzon!

Hívjon meg minket, hiszen az igényeknek megfelelően alakított programpalettánkkal minden korosztály számára remek szórakozást biztosítunk!

Programjaink lehetnek viccesek vagy rémisztőek is, az esemény jellegétől függően.

Idei exkluzív ajánlatunk Halloweenre a mágikus „lebegő” szobor, aki megjelenhet akár egy szellem, csontváz vagy szuperhős képét magára öltve. Ez a különleges szobor a gravitáció törvényeinek ellenszegülve lebeg a föld felett, ami biztosítja az ünnephez illő misztikus és rémisztő hangulatot bármely eseményre.

Szolgáltatásaink között szerepel a „sebkészítés” kicsiknek és nagyoknak, az arcfestés, a csillámtetoválás és kézműves foglalkozás is.

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

 

További honlapjaink:

www.profirendezveny.com

www.eloszobor.com

https://gyermekmusor.com/exkluziv-produkcio

arcfestő animátor

Halloween – Vége

Halloween ötletek, speciális programok, halloweenre interaktív gyermekműsor.