Mikulásváró műsor

Mikulásváró műsor céges rendezvényre vagy téli rendezvényre

Szeretné különlegessé tenni téli rendezvényét?

Nálunk számos speciális program és műsor közül választhat!

A felsorolt műsorok és árak nagyszínpadi fellépésekre (céges rendezvény, művelődési ház, fesztivál) vonatkoznak. Amennyiben családi körbe szeretne Mikulást rendelni, kattintson az alábbi linkre:

https://mikulas-rendeles.com/mikulas-hazhoz-gyor/

Rakjunk rendet, jön a Mikulás! – Mikulásváró műsor

Jaj! A Mikulás feledékeny Manója elfelejtette, hogy ma van a nagy nap és hatalmas a rendetlenség a színpadon! Vajon ki fog neki segíteni?
Csak nem a gyerekek? De bizony!
A gyerkőcök mulatságos és interaktív feladatokon keresztül segítenek a Manónak rendet rakni. A sok-sok dolgos kéz hamarosan gyönyörű tisztaságot varázsol a színpadon, ami így már készen áll a Nagyszakállú érkezésére. A hálás kismanó cukorkával köszöni meg a közönség segítségét, majd megszólalnak a csengettyűk… És megérkezik a várva-várt vendég.

Műsoridő kb. 45 perc.

Ár: 150 000 HUF vagy 400 Euró. (Az ár csak ezt a műsort tartalmazza, a Mikulást és az ajándékokat nem.) Áfamentes számlát írunk.

 

Mikulás rendelés

Bármelyik kisgyermeknek maradandó élményt jelent a Mikulással való találkozás, főleg, hogy erre évente csak egyetlen egyszer van lehetőségük. A Nagyszakállú érkezése után a gyerekek verseket mondanak és énekelnek, majd pedig következik a csomagok kiosztása. Az ajándékosztás lehet névre szóló is, ahol mindenki pár személyre szabott jó tanáccsal gazdagodik a következő évre. 

Mikulásunk minden esetben igényes jelmezben, puttonnyal, szakállal, stb. érkezik. Rendelhető Szent Miklós vagy Mikulás tematika is. Ajánljuk, hogy rendeljenek mikulásváró gyermekműsort is a Télapó érkezése elé, hiszen így a gyermekeknek lehetőségük lesz kitombolni magukat és már lenyugodva várhatják az ajándékosztást.

Műsoridő: 30-40 perc

Ár: 75 000 HUF, vagy 200 Euró. Az ár csak a Mikulást tartalmazza, az ajándékokat nem. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal! Áfa mentes számlát írunk.

Mikulást kísérő manó vagy krampusz

A Nagyszakállú mellől nem hiányozhat hűséges kísérője, a krampusz sem. Természetesen nem lenne igazi a krampusz, ha nem mókázna és viccelné meg néha a gyerekeket.

Ár: 40 000 HUF vagy 100 €. Áfa mentes számlát írunk.

Vendégfogadás fotózással

A vendégfogadást bízzuk a krampuszokra és a manókra, akik széles mosolyt csalnak az érkező vendégek arcára és vicces fotókat is készítenek velük. A fényképkészítés mellett cukrot is osztanak az érkezőknek, így megédesítve a rendezvényen töltött első perceiket. A cukrot azonban nem adják ingyen, ugyanis egy mókás játék keretében kell azt megszerezniük a vendégeknek.

Ár: (kb. 2 óra időtartamra, 1 fő) 40 000 Ft vagy 100 Euró. (Az ár tartalmazza az édességet is a vendégeknek 100 főig).

Ár: (kb. 2 óra időtartamra, 2 fő) 80 000 Ft. vagy 200 Euró. (Az ár tartalmazza az édességet is a vendégeknek 150-200 főig).

Fotóst igény szerint tudunk biztosítani a rendezvényhez. (Áfamentes számlát írunk).

Fotósarok

Nagy divat napjainkban az érdekes fotók posztolása a közösségi oldalakon. Egy mackóval, rénszarvassal, angyalkával, krampusszal vagy magával a Mikulással pedig elég ritkán nyílik alkalma az embernek a fotózkodásra… Adja hát meg a lehetőséget vendégeinek, hogy olyan fényképeket készítsenek, amelyekről még sokáig eszükbe jutnak majd az Ön rendezvényén eltöltött kellemes pillanatok. 

Adunk is néhány ötletet a fotósarok tematikájára:

 • Fotósarok mackóval, hóemberrel vagy Mikulással – akár mindhárommal egyszerre
 • Fotósarok a Mikulással és krampuszokkal
 • Fotósarok szánnal, rénszarvassal és a Mikulással
 • Fotósarok angyalokkal vagy manókkal

Mivel az árak egyéni elképzelésektől függően változhatnak, kérjük, hogy igény esetén érdeklődjön telefonon.

Interaktív hógolyózás egy Hóemberrel

Remek szórakozás a gyerkőcök számára, ha együtt játszhatnak egy élő plüssfigurával. Hóemberrel, mackóval, krampusszal vagy bármilyen más figurával „hógolyózhatnak” (labdázhatnak) a kicsik és nagyok. A legjobb pedig, hogy az egész foglalkozás kellemes melegben történik!

A foglalkozás ára 2 órára 75 000 HUF vagy 200 €. Áfa mentes számlát írunk.

——— Kézműves foglalkozások a téli időszakra ———

Mikulásváró műsor

Kérje ajánlatunkat e-mailben teljes leírással és árakkal:

 • Karácsonyfadísz készítés
 • Olaf Hóember készítés
 • Fenyőfa készítés papírból
 • Karikából téli figurák
 • Pompon Hóember készítés
 • Gyöngyvasalás – téli motívumokkal
 • Mikulás Minyon – kettő az egyben játék
 • Világító hóember készítés

   

  Hívjon most : +36 70 638 2649

  Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

   

  További honlapjaink:

  www.profirendezveny.com

  www.eloszobor.com

Mikulásváró műsor

Mikulásváró műsor – Vége 

https://gyermekmusor.com/exkluziv-produkcio